Soursop, en fantastisk frukt!

Underbara följare, här på Bali fann vi en helt fantastisk frukt. Soursop, Graviola, Guanabana, Taggannona, kärt barn har många namn. Vi befinner oss just nu på Bali och sprang på den här underliga frukten på en ekologisk marknad i Ubud. Vi öppnar den och visar er hur man äter denna på rätt sätt, följ med på denna härliga fruktöppnings video med en underbar tropisk frukt!

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 16.01.29

Denna frukt är sjukt hälsosam och har i flera forsknings studier visat att den är mycket starkare än cellgift till att bryta ner cancer celler, men det har kommit fram rapporter senare om att läkemedels bolag har mörkat dessa forsknings resultat, hur sjukt är inte det?! Du kan med göra te av deras blad, kärnor, äta deras bark och rötter, göra extrakt av blad.

Vi såg en svensk känd Youtuber för någras månader sedan göra en video om denna frukt då han öppnade den och totalförstörde den genom att öppna den helt omogen. Kunde inte tro våra ögon och kände därför att vi måste visa denna Youtuber Matgeek och er andra hur man öppnar och äter denna på rätt sät!

 

Soursop är rik på vitamin C, ett viktigt näringsämne för att stärka immunförsvaret och motverka sjukdomar. Den innehåller också stora mängder viktiga vitaminer som B1, B2, B3, B5 och B6, samt järn, magnesium och kalium.

Den har även mindre mängder aminosyror, alkaloider, galactomannan och glykosider. Alla dessa komponenter gör frukten utmärkt för att minska risken för cancer, och det har visat sig att extraktet från dess blad är väldigt effektivt för att motverka cancer tack vare dess cytotoxiska effekt

Perfekt för levern

Genom att äta denna frukt skyddar du levern och gallblåsan. Eftersom taggannona är rik på antioxidanter renar den organen och hjälper till att smälta fetter för att förbättra deras funktioner’

 

Kan hjälpa till mot Cancer?

Det har visat sig att taggannona innehåller innehåller antioxidantiska substanser som kan användas vid behandling av olika typer av cancer. Extraktet som utvinns ur dess blad är effektivt för att motverka 12 olika typer av cancer, inkluderat:

  • koloncancer
  • bröstcancer
  • prostatacancer
  • lungcancer
  • cancer i bukspottskörteln

Den innehåller faktiskt egenskaper som kan vara mycket mer effektiva i kampen mot cancer än traditionell kemoterapi. Den har inte heller några bieffekter och skadar inte friska celler. Använd den som ett komplement till din läkares rekommenderade behandling.
OBS DEN SKALL TYDLIGEN INTE VARA TESTAD PÅ MÄNNISKOR UTAN BARA CELLER ÄNNU.

Läs mer info om frukten här

Hoppas ni har en underbar dag så syns vi snart igen från Bali!

Kärlek och värme!
Tobias och Melanie

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s