Tallinn, vilken underbar stad

Ibland är det härligt att bara byta miljö! Man kanske är sugen på en resa men det stämmer just för tiden inte att åka längre bort, eller man kanske inte vill spendera allt för mycket men helt enkelt vill komma bort en stund. Det var så vi kände i våras då vi jobbat väldigt mycket och verkligen behövde ett litet avbrott i vardagen. Då kom vi på den geniala iden att boka en tur till Estland, Tallinn med färja Melanie s farmor och farfar är ju från Estland så det är ju extra kul att se detta ställe!

Att åka med Tallinn båten tar ju från eftermiddagen då den avgår från Värtahamnen, Stockholm till ca 10 Estlensk tid på morgonen. Sedan har man fram till 18 på sig att vandra runt i staden. Vilket vi gjorde! Besökte SPA och fantastisk restaurant. På själva båten hade vi även bokat special frukost på både hem och dit resan.  Själva kalaset med båt t.o.r till Tallinn, SPA i land och Special frukost gick på 1600kr för två personer och då var det A Hytt i deluxe rum som vi bokade.

Spelade in två vlogar här nedan som ni kan se om detta äventyr:

Del 1:

 

Del 2:


 

 

Har ni något ställe och tipsa på vart man skall resa eller vart ni brukar åka med färja får ni gärna tipsa, vi älskar ju och resa och nya destinationer är alltid underbart att se!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s